• Klantenservice

  0515-332211 Ma-Vr 8.30 - 17.00
 • Geen verzendkosten

  Tijdelijke actie!
 • Gicl├ęe prints

  Hoogwaardige kunstdruk
 • ├│├│k voor consumenten

  Alle prijzen zijn exl. BTW
 • Veilig betalen

  iDEAL, PayPal
 Dit is een digitale bewerking van een schilderij van mij, acryl en mixed media op linnen.
De kleurige gelaagdheid, gebruik van acrylverf en het combineren van verschillende technieken en materialen (mixed media) kenmerken mijn werk en mijn eigen stijl.
Mijn interesses laat ik graag terugkomen in mijn schilderijen en door de vorm, inhoud en teksten samen te voegen ontstaat er een sterke beeldtaal. Een schilderij is pas gelukt als ik het mooi vind. Ik volg mijn eigen smaak, let op de trends en kijk wat mij energie geeft. Ik schilder graag vrouwenportretten. Deze zijn allemaal met de hand geschilderd. De krantenknipsels, plaatjes uit tijdschriften, stukjes behang, letters, etc. worden met speciale lijm aangebracht en na een bepaalde droog techniek, volgt de volgende laag. Deze laag over laag techniek zorgt voor veel dynamiek. 

Wil je een schilderij laten maken? Dat kan! Heb je speciale wensen of idee├źn wat betreft onderwerp, kleur, maat of materiaal, dan kun je met mij contact opnemen. In overleg kan ik elk werk voor je personaliseren. Mail gerust naar info@janetedens.nl!
"You" gemaakt door Janet Edens .
Dit is een digitale bewerking van een schilderij van mij, acryl en mixed media op linnen. De kleurige gelaagdheid, gebruik van acrylverf en het combineren van verschillende technieken en materialen (mixed media) kenmerken mijn werk en mijn eigen stijl. Mijn interesses laat ik graag terugkomen in mijn schilderijen en door de vorm, inhoud en teksten samen te voegen ontstaat er een sterke beeldtaal. Een schilderij is pas gelukt als ik het mooi vind. Ik volg mijn eigen smaak, let op de trends en kijk wat mij energie geeft. Ik schilder graag vrouwenportretten. Deze zijn allemaal met de hand geschilderd. De krantenknipsels, plaatjes uit tijdschriften, stukjes behang, letters, etc. worden met speciale lijm aangebracht en na een bepaalde droog techniek, volgt de volgende laag. Deze laag over laag techniek zorgt voor veel dynamiek. Wil je een schilderij laten maken? Dat kan! Heb je speciale wensen of idee├źn wat betreft onderwerp, kleur, maat of materiaal, dan kun je met mij contact opnemen. In overleg kan ik elk werk voor je personaliseren. Mail gerust naar info@janetedens.nl!
Gicl├ęe afdruk op canvas
Formaat Spieraam dikte Prijs ex. BTW

©2018 Bedrijfsdecoratie.nl | Kvk: 09067181 | Contact
Artimedes BV
Terug naar boven