• Klantenservice

  0515-332211 Ma-Vr 8.30 - 17.00
 • Geen verzendkosten

  Tijdelijke actie!
 • Giclée prints

  Hoogwaardige kunstdruk
 • óók voor consumenten

  Alle prijzen zijn exl. BTW
 • Veilig betalen

  iDEAL, PayPal
 Een Rode vlasbloem die mooi uitkomt tegen een zachte achtergrond, waardoor de foto iets dromerigs en sprookjesachtig krijgt. Hoewel je het niet zou zeggen is de foto midden in de stad Nancy genomen, in het prachtige stadspark De la Pépinière dat nabij het historische centrum ligt. In het park hebben ze veldjes met prachtige bloemen aangelegd. Klaprozen, vlasbloemen en nog vele veldbloemen waarvan ik de naam niet eens weet, zijn er te zien. Een lust voor het oog van fotografen die graag bloemen in beeld brengen! 

In deze versie heb ik gekozen voor een turquoise achtergrond. Wil je liever een warmere achtergrond, dan is de foto Sprookjesvlasbloem II wellicht een beter optie. Het is dezelfde foto, maar dan met een groengele achtergrond.
"Sprookjesvlasbloem I" gemaakt door Arja Schrijver Fotografie .
Een Rode vlasbloem die mooi uitkomt tegen een zachte achtergrond, waardoor de foto iets dromerigs en sprookjesachtig krijgt. Hoewel je het niet zou zeggen is de foto midden in de stad Nancy genomen, in het prachtige stadspark De la Pépinière dat nabij het historische centrum ligt. In het park hebben ze veldjes met prachtige bloemen aangelegd. Klaprozen, vlasbloemen en nog vele veldbloemen waarvan ik de naam niet eens weet, zijn er te zien. Een lust voor het oog van fotografen die graag bloemen in beeld brengen! In deze versie heb ik gekozen voor een turquoise achtergrond. Wil je liever een warmere achtergrond, dan is de foto Sprookjesvlasbloem II wellicht een beter optie. Het is dezelfde foto, maar dan met een groengele achtergrond.
Giclée afdruk op canvas
Formaat Spieraam dikte Prijs ex. BTW

©2018 Bedrijfsdecoratie.nl | Kvk: 09067181 | Contact
Artimedes BV
Terug naar boven