• Klantenservice

  0515-332211 Ma-Vr 8.30 - 17.00
 • Geen verzendkosten

  Tijdelijke actie!
 • Giclée prints

  Hoogwaardige kunstdruk
 • óók voor consumenten

  Alle prijzen zijn exl. BTW
 • Veilig betalen

  iDEAL, PayPal
 Photographer/retouch: Nuelle Flipse 
Model: Zoë the Whippet 
Backdrop: Nuelle Flipse
Exclusive by FotoMelle photography

De hond op deze foto is een windhond. Haar naam is Zoë en ze is een Whippet. Ze houdt erg van model staan en met veel geduld en oefening maken we samen de mooiste foto's. Zoë is een zeer vriendelijke en lieve hond. Ze houdt van mensen en knuffelt graag de hele dag! Naast het sporten zoals frisbee en rennen staat Zoë ook heel graag model voor mooie en bijzondere foto's!

FotoMelle photography maakt bijzondere foto's van honden. Werk voor thuis aan de muur, in restaurants, hotels, wachtruimtes op kantoor, ziekenhuis of dierenartsen praktijk. 
Hondenfotografie die apart is, ontroerd en mensen doet glimlachen!
"Pasta! (1)" gemaakt door Nuelle Flipse .
Photographer/retouch: Nuelle Flipse Model: Zoë the Whippet Backdrop: Nuelle Flipse Exclusive by FotoMelle photography De hond op deze foto is een windhond. Haar naam is Zoë en ze is een Whippet. Ze houdt erg van model staan en met veel geduld en oefening maken we samen de mooiste foto's. Zoë is een zeer vriendelijke en lieve hond. Ze houdt van mensen en knuffelt graag de hele dag! Naast het sporten zoals frisbee en rennen staat Zoë ook heel graag model voor mooie en bijzondere foto's! FotoMelle photography maakt bijzondere foto's van honden. Werk voor thuis aan de muur, in restaurants, hotels, wachtruimtes op kantoor, ziekenhuis of dierenartsen praktijk. Hondenfotografie die apart is, ontroerd en mensen doet glimlachen!
Giclée afdruk op canvas
Formaat Spieraam dikte Prijs ex. BTW

©2018 Bedrijfsdecoratie.nl | Kvk: 09067181 | Contact
Artimedes BV
Terug naar boven